Backdrop

Et Backdrop kaldes også et scenetæppe eller bagtæppe. Det bruges som baggrund på en scene med eventuelt kunstnernes logo, bandnavn eller budskab. Det bruges også i forbindelse med et fotostudie, hvor det kan give en specifik stemning eller en illusion af et specifikt sted.

Vi kan printe lige det motiv som der ønskes om det er til en fotosession, messe eller en rockkoncert.

Sikkerhed er meget vigtigt. Derfor leverer vi printet på brandhæmmende stofbanner, som er godkendt til brug indendørs eksempelvis til teatre, scener, spillesteder, messer og koncertsale. Materialet er godkendt af myndighederne, og du kan sagtens rekvirere relevante datablade her hos os.

Vi laver backdrops på alle slags materialer, herunder stofbanner med korrekt brandhæmmende kvalitet og med individuelle færdiggørelser. Det kan desuden også laves i PVC, hvis det eventuelt skal bruges til  udendørs arrangementer. Vi kan ydermere printe og sy alle aspekter af bannere til en scene, forestilling eller sågar en fodbold- eller håndboldkamp, hvad angår bannere med slogans og budskaber til spillerne og tilskuere.

Det er ligeledes ideelt til en foto eller video seance, hvor man kan skabe den perfekte stemning og den perfekte baggrund, så billederne bliver helt optimale. Man kan eksempelvis få printet et backdrop, som viser at man er til en fodboldkamp, en specifik koncert eller ved en seværdighed eller monument. Kun fantasien sætter grænser.

Et backdrop kan også være et stofbanner eller PVC-banner, som bruges som en pressevæg til et bestemt event, en prisuddeling, awardshow eller til interviews efter foldboldkampe, hvor sponsorer og samarbejdspartnere får mulighed for at blive profileret.

Kontakt os meget gerne for et godt tilbud, rådgivning eller en ordrebestilling på det helt rigtig backdrop via enten vores mailadresse info@v1print.dk eller telefonnummer +45 86 34 05 11.