Byggeplads bannere

Byggepladsbannere

Byggeplads bannere benyttes oftest som skiltningen på privat grund (grunde ejet af privat personer, virksomheder eller selskaber). På bannerne skal det tydeligt fremgår, hvilke virksomheder der udfører arbejde på byggepladsen.

Af skiltet skal fremgå virksomhedens navn og cvr-nummer. Har din virksomhed ikke et cvr-nummer, skal du skrive virksomhedens SE-nummer.
Udenlandske virksomheder skal ud over navn også skilte med deres RUT-nummer.
Skiltet skal være opstillet ved byggeriets start.

Vi laver byggeplads bannere i forskellige kvaliteter og laver bannerne efter individuelle mål og efterbehandlinger. Det vil sige, at du selv bestemmer størrelsen på dine bannere og ligeledes, hvordan vi skal færdiggøre dem.

Her kan du vælge mellem færdiggørelser som kantforstærket med sejlringe, løbegange i top og bund med gennemgående line eller en påsyet kederliste i top og bund, så banneret eksempelvis kan monteres i et skinnesystem på en væg og strækkes for maksimal eksponering.

Stofvalg

Til udendørs brug bør du vælge et stofbanner i et let materiale som 110 gr. dekotex, hvis det ikke skal hænge i længere tid. Du kan også benytte et PVC materiale som Frontlite eller MESH, som er noget stærkere end stof. PVC-banner med MESH er et hullet PVC materiale, hvor vinden kan trænge igennem, således at det forlænger bannerets levetid.

Er du i tvivl om materialevalg eller færdiggørelse, så kontakt os endelig. Vi sidder klar til at modtage din mail på info@v1print.dk eller på telefonnummer +45 86 34 05 11 klar til at modtage dit opkald.