Festival bannere

Festivalbannere

Bannere har en enorm stor variation af anvendelses-muligheder. De bruges eksempelvis på festivaller, hvor boderne bruger dem til at tiltrække opmærksomhed på deres produkter.

Det samme gør sig gældende på markeder og andre offentlige events, hvor der er brug for at sætte fokus på produkter eller budskaber.

Bannere bruges ligeledes til at skabe opmærksomhed på eksempelvis en festival, et marked, et idrætsstævne, et backdrop eller et event, samt kan bruges både som vejvisere eller til parkering til netop disse events.

Alt efter hvilke forhold bannerne skal bruges i; om det er indendørs eller udendørs, hvor der blandt andet kan være kraftig blæst og regnvejr, så kan de produceres i forskellige slags materialer, som hver har forskellige egenskaber.

Indendørs i en idrætshal eller messecenter ville man bruge et brandhæmmende stofbanner. Udendørs ville man eksempelvis bruge et banner lavet af PVC-materiale.

Skal det hænge udendørs op ad en væg, kan man med stor fordel investere i et bannerhejs, såfremt der løbende skal hænge bannere for forskellige markeder eller events. Til alle de øvrige kan man desuden med fordel supplere med nogle af vore andre produkter – eksempelvis beachflag.

Andre supplementer til ens markedsføring på en festival kunne også inkludere en pavillon, rollups, messedisk, Popout banner, parasoller eller pallehætter. Se vores udvalg under Produkter.

Har du spørgsmål til filer og teknik eller blot om produkterne, så tag endelig fat i os. Du kan eventuelt skrive en mail til os på info@v1print.dk eller du kan ringe til os på +45 86 34 05 11. Vi sidder klar til at assistere med bestilling af bannere.