Beachflag

Beachflag giver maksimal eksponering!

Ideelt til messer, markeder, udstillinger eller events i det fri, hvor synlighed er et must!

Et beach flag eller strandflag med tilpasset print, er den helt rigtige måde at blive set på. Beachflag kommer i forskellige udformninger og størrelser. Af tilbehør til beachflag kan nævnes et spyd i jorden eller en pladefod eller krydsfod med en vægtplade  eller vandtank ovenpå.

Beachflaget kommer også i 3 modeller: FeatherSquare og Teardrop. Hver især kan printes i 3 forskellige størrelser: 200, 300 eller 400 cm., hvilket gør at vi altid kan tilpasse beach flaget til lige præcis det print, der passer til den specifikke opgave.

Vi har desuden et mobilt beach flag, hvilket kaldes et backflag eller rygflag. Dette flag bæres på ryggen, og det er ideelt ved salgsfremstød på eksempelvis gågader eller på messer eller markeder. Et backflag med et personligt print eller tryk skaber stor opmærksomhed. Backflaget kommer som en samlet pakke med flag, teleskopstang, rygstativ og en praktisk taske. Vi har desuden også et mobilt håndholdt flag, som kaldes en teleskopflagstang.

Her kan du se og læse mere om vores forskellige beachflag:

Herunder kan du se, hvordan du monterer et beachflag i vores Youtubevideo.
Følg også vores Youtubekanal, hvor vi har flere videoer om monteringsvejledning af vore produkter.

Et beachflag skaber blikfang og opmærksomhed. Du kan med fordel vælge at placere beachflag, for at skabe en konstant opmærksomhed. Beachflag der bruges udendørs blafrer i vinden og vil dermed naturligt tiltrække opmærksomhed fra forbipasserende. Det kan desuden pakkes hurtigt ned og transporteres nemt til den næste messe eller event. Se desuden vores tilbehør til beachflag, herunder blandt andet jordspyd, pladefod, sandskrue og bilfod.

Du kan se yderligere under Info på hjemmesiden herunder om blandt andet om vore skabeloner, materialer, printmetoder, skabeloner og krav til printfiler.
Du kan herunder også finde den skabelon til lige det beachflag, som du skal bruge:

Kontakt os meget gerne for yderligere information eller rådgivning – på enten mail info@v1print.dk eller
telefonnummer +45 86 34 05 11.