Backflag

Et backflag er et beachflag der bæres på ryggen, og det er ideelt ved salgsfremstød på eksempelvis gågader for gadesælgere/facere eller på messer eller markeder, hvor man mangler en stand eller ønsker at tiltrække opmærksomheden på ens budskab.

Et backflag med et tilpasset print eller tryk skaber stor mobil opmærksomhed, samt fokus og interesse for budskabet. Backflaget kommer som en samlet pakke med et printet flag, teleskopstang i alu, rygstativ og en praktisk taske til opbevaring.

Backflaget måler 65 cm i bredden og 106 cm i højden. Flaget bliver printet på vores Dekotex 110 gram stof, hvor der er gennemtryk, således at budskabet kan opfanges på begge sider af det flagrende flag.

Vores 110 grams stof er desuden 100% genbrugte plastikflasker. Det kan du læse meget mere om på siden om alle vores materialer.

Skal backflaget bruges på messe, marked eller udstilling, kan der med fordel kombineres med eksempelvis et telt eller en pavillon til standen. Der kan også kombineres med messediske eller popup-vægge, som findes under vores messeudstyr. Indendørs kan der tilføjes reklamemåtter, som kommer i både filt, gummi og vinyl.

Ønskes et stationært flag, har vi også beachflag i flere forskellige modeller; herunder blandt andet Feather, Teardrop og Square. Derudover kan vi også lave reklameflag, som bruges til dit domicil i både dannebrogsform og på højkant – enten med og uden flagextender, som holder flaget flot ud selvom det er helt vindstille.

Du kan desuden downloade skabelon til backflaget her:

Se desuden vores andre skabeloner her.