Info

Ved bestilling af en printordre fra V1 Printcompany skal din ordre igennem flere processer.
Vi har herunder forsøgt at lave en udlægning af dette.

Punkt 1.

Først finder du den korrekte skabelon til dit produkt. Denne finder du under Skabeloner ellers er den også at finde på den givne produktside:
SKABELONER

Punkt 2.

Ved udarbejdelse af printfilen til os har vi nogle krav som vi gerne ser opfyldt ved printfilen. Disse er vigtige for at vi kan printe og sy materialet:
FILER & TEKNIK

Punkt 3.

Samtidig skal du finde frem til det helt rigtige materiale som fungerer bedst til den givne opgave. Vi har rigtig mange materialer som har forskellige egenskaber til forskellige opgaver:
MATERIALER

Punkt 4.

Hernæst gælder det om at vælge den rigtige printmetode til dit projekt. Som hovedregel bruger vi Dye Sublimation, men der findes også tryk i serigrafi:
PRINTMETODER

Punkt 5.

Slutteligt skal du vælge hvordan dit printede medie skal færdiggøres. Herunder finder du nogle af de muligheder for færdiggørelse af dit printede medie:
FÆRDIGGØRELSE

Punkt 6.

Når du har modtaget vores levering, så kan du med fordel se om vi har en vejledning til opsætning og montering herunder:
MONTERINGSVEJLEDNINGER

Punkt 7.

Herunder har vi forsøgt at tydeliggøre holdbarheden på blandt andet reklameflag og bannere, samt hvordan man bedst behandler produkterne:
HOLDBARHED

Har du nogle spørgsmål eller ønsker rådgivning til valg af blandt andet materialer eller færdiggørelse, så kontakt os endelig på mail info@v1print.dk eller telefon 86340511.