Kioskflag

Kioskflag er gode til at skabe blikfang og opmærksomhed. De er meget brugte ved iskiosker og kiosker generelt. Flere bruger dem dog også ved normale butikker på strøget eller meget befærdede veje og torve.

Kioskflaget leveres med print på begge sider i PVC-blockout materiale, så der ikke kan ses igennem det.

Vi har desuden også reklameflag på højkantextenderflag og serigrafiske flag. Skal det være  mere mobilt, kan vi anbefale vores beachflag, der kommer i modellerne Feather, Teardrop og Square

Man kan ligeledes supplere med folie, enten på vinduerne eller på gulvet, hvor man også kan bruge vores reklamemåtter i forskellige materialer.

Kioskflag kaldes også facadeflag, vægflag, butiksflag udhængsflag eller isflag. De er oprindeligt brugt på facaden af iskiosker og almindelige kiosker, men mange flere butikker har fundet nytte i dem. Blandt andet tøjbutikker, isenkræmmere og detailbutikker, men også banker har eksempelvis taget kioskflaget til sig. Derfor er der en stigende efterspørgsel efter de små fleksible flag.

Herunder finder du skabelon til udarbejdelse af printfil for kioskflag:

Her kan du desuden også finde alle vore andre skabeloner.

Kontakt os meget gerne for yderligere information eller rådgivning på mailadresse info@v1print.dk eller telefonnummer +45 86 34 05 11.