Kioskflag

Kioskflag er gode til at skabe blikfang og opmærksomhed. De er meget brugte ved iskiosker og kiosker generelt. Flere bruger dem dog også ved normale butikker på strøget eller meget befærdede veje og torve.

Kioskflaget leveres med print på begge sider i PVC-blockout materiale, så der ikke kan ses igennem det. 

Alternativt kan kioskflaget også laves i vores standard 110 gr. flagdug som almindelige reklameflag, hvor man derved får motivet spejlvendt på den ene side. Dette giver også et meget levende flag, som blafrer i vinden og agerer blikfang i eksempelvis en gågade, et torv eller et strøg.

Kioskflaget leveres lige til at sætte op med selve flaget, en stang(og prop til kederflag) samt beslag med dobbeltklæbende tape og klargjort til skruehuller. Der er også mulighed for bare at købe kioskflag udelukkende til udskiftning.

Vi har desuden også reklameflag på højkantextenderflag og serigrafiske flag. Skal det være  mere mobilt, kan vi anbefale vores beachflag, der kommer i modellerne Feather, Teardrop og Square

Man kan ligeledes supplere med folie, enten på vinduerne eller på gulvet, hvor man også kan bruge vores reklamemåtter i forskellige materialer.

Kioskflag kaldes også facadeflag, vægflag, butiksflag, udhængsflag eller isflag. De er oprindeligt brugt på facaden af iskiosker og almindelige kiosker, men mange flere butikker og andre forretningsdrivende har ligeledes fundet nytte i dem. Blandt andet har tøjbutikker, isenkræmmere og detailbutikker taget dem til sig. Ligesom banker og ejendomsmæglere er begyndt at bruge kioskflag. Derfor er der en stadigt stigende efterspørgsel efter de små fleksible kioskflag. Der er ligeledes mange forretningsdrivende som bruger kioskflag til at signalere at deres forretning er åben.

Herunder finder du skabelon til udarbejdelse af printfil for kioskflag:

Her kan du desuden også finde alle vore andre skabeloner.

Kontakt os meget gerne for yderligere information eller rådgivning på mailadresse info@v1print.dk eller telefonnummer +45 86 34 05 11.