Levering

Levering og fragt

Leveringstiden for BtB er typisk 3-5 arbejdsdage.

Leveringtiden for BtC er 7-10 arbejdsdage.

Mod ekstrapris er der mulighed for at bestille ekspreshåndtering og ekspresfragt.

Ønskes den præcise dato kan V1 Printcompany A/S kontaktes pr. telefon på +45 86 34 05 11 eller på mail info@v1print.dk.

V1 Printcompany A/S vil ikke i alle tilfælde kunne oplyse om dato for levering, da det kan være afhængigt af V1 Printcompany A/Ss underleverandører og de benyttede fragtfirmaer.
Leveringstiden kan være længere i forbindelse med helligdage, V1 Printcompany A/Ss leverandørers ferieperioder og fejlleverancer fra leverandører.

Ved pakker indenfor GLS maksimum mål sker forsendelsen med GLS. Få mere info om dette på www.GLS.dk. Ved pakker større end GLS’s maksimum mål sker forsendelsen med DSV eller UPS.

Ønskes levering til udlandet, vil der blive opkrævet en ekstra leveringspris, svarende til den øgede forsendelsesudgift for V1 Printcompany A/S. Du vil altid få oplyst denne pris, inden vi starter produktionen af det bestilte produkt, og du har selvfølgelig mulighed for at lade handlen gå tilbage, hvis du på baggrund af forsendelsesprisen ikke ønsker at gennemføre ordren.

Fragten afhænger af vægten og størrelsen på produktionen.
I prisberegningen oplyses altid den gældende fragtpris for den aktuelle produktion. Vi sender ikke pr. efterkrav. Hvis V1 Printcompany A/S modtager bestilte varer retur på grund af forkerte, mangelfulde oplysninger om leveringsadressen eller hvis du ikke er hjemme til at tage imod forsendelsen, må du afholde leveringsomkostningerne til genfremsendelsen af varen med leverandøren til den korrekte adresse. Vi beder dig derfor give os præcise oplysninger om leveringsadressen.

Se også de generelle handelsbetingelser.