Materialer

Hos V1 Printcompany A/S printer vi udelukkende på materialer som lever op til STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Dermed er vi sikret tekstiler: “som er testet for mere end 300 forskellige sundheds- og miljøskadelige stoffer.” Læs meget mere ved at trykke på logoet:

Vi arbejder med bannere i tre forskellige materialetyper. Du skal vælge materiale efter om dit banner skal bruges inden- eller udendørs. Hvis du skal bruge det udenfor bør du også overveje, hvor meget vind banneret skal kunne modstå. Her giver vi dig et overblik over de enkelte materialer og deres egenskaber. 

 • Dekotex 
  Dette en polyesterdug, som du kan få i forskellige gram pr. m2. Det tynde stof på 110 gram er et let materiale, hvor man kan få et godt gennemtryk af motivet. Vi anbefaler derfor dette materiale til fremstilling af reklameflag, beachflag og lette udendørs bannere.

  Dekotex-stoffet på 205 gr. er et tykkere/tættere vævet materiale og ikke så gennemsigtigt som det tynde på 110 gram. Det falder lidt tungere og egner sig perfekt til bannere af enhver slags – specielt indendørs. Du kan også benytte det udendørs, men så skal du placere det et sted, hvor der ikke er meget vind. F. eks. op af en væg/mur eller et vindstille sted. Dekotex på 205 gram er netop tætvævet stof, hvor vinden ikke kan trænge igennem lige så let og du risikerer derfor, at banneret blive slået i stykker af vinden.

  Dekotex-materialer er i øvrigt brandhæmmende. Dette er en væsentlig faktor, hvis du skal bruge et banner til en messe eksempelvis, hvor det ofte er et krav.

 • Frontlite PVC
  Dette materiale er et slags plastmateriale, som vi ofte benytter til udendørs bannere. Frontlite PVC er et stærkt og holdbart materiale, som egner sig til alt slags vejr (sne, vand, sol, frost). Materialet er kraftigt med en tæt overflade. Et banner i frontlite PVC bør derfor hænge op ad en mur/væg.
 • MESH PVC
  MESH PVS er også et kraftigt plastmateriale som frontlite PVC ovenfor. Forskellen er dog, at der i MESH PVC er mange små huller i materialet, som gør at vinden kan trænge igennem. Dette materiale er derfor perfekt til at hænge i det fri, på stilladser, hegn osv.

Vi er desuden hos  V1 Printcompany begyndt at printe alle flag grønne!

Vi printer nu reklameflag og beachflag på recycled polyester lavet af genbrugs-flasker, og det endda uden at det bliver dyrere for dig.

Vi har også fået 220 gr. polyester lavet af genbrugs-plast i vores sortiment, og en PVC-fri mesh til udendørs bannere.

Kontakt os meget gerne for yderligere information eller rådgivning –
på enten mail info@v1print.dk eller
telefonnummer +45 86 34 05 11.