Messeudstyr

Udstillingssystemer og messeudstyr præsenterer brand, produkter og budskaber på bedste vis. Hos V1 Printcompany tilbyder vi alle de elementer til det komplette messeudstyr, man behøver for at skabe blikfang og et gennemgående, professionelt udtryk på den næste stand.

Hos V1 Printcompany kan man helt selv designe, hvordan udstillingssystemet skal se ud. Hos os producerer vi messeudstyr, som passer til lige præcis den enkelte virksomhed, og som understøtter den visuelle identitet og det specifikke budskab. Hvert produkt bliver produceret specielt til den enkelte opgave.

Alle dele af vores udstillingssystemer er nemme og praktiske at transportere. De er lette at sætte op, skille ad igen og pakke ned – og det kan klares af en enkelt person. De er derfor oplagte at have med på farten til en messe, udstilling, foredrag eller et helt andet event.

For at beskytte messeudstyret, følger der for det meste tasker med til alle enkeltelementer. Taskerne er praktiske og gør det nemt at transportere udstillingssystemet, og er desuden med til at forlænge levetiden. 

Vi sikrer dig og dine omgivelser med produkter af høj kvalitet printet på  brandhæmmende materialer. Du kan se, hvilke af vores produkter af messeudstyr, der er lavet i brandhæmmende materiale under hvert enkelt produkt. 

Under vores kategori messeudstyr finder man blandt andet nedenstående produkter:

 • Roll-up Business Standard
  Fin og enkelt roll-up, der kan sættes op af én person. God til at skabe synlighed i højden. 
 • Roll-upBusiness VIP 
  Denne roll-up har et holdbart og funktionelt display, som kan tåle meget brug.
 • Roll-upEXPO
  Vores roll-up i luksus-model er i høj kvalitet og kan benyttes igen og igen. Den egner sig perfekt til at stå på steder, hvor dit budskab skal kunne læses fra begge sider.
 • Pop out banner
  Også kendt som golf-banner. Den egner sig til udendørs brug til eksempelvis markeder eller golf-turneringer.
 • Displays
  Herunder loftdisplays og bannersystem til lysmast.
 • Banner til rammer 
  Med en ramme fremstår banneret pænt, stramt og lige. Derudover er det nemt at udskifte banner efter behov.
 • Banner til rammer med lys
  Med lys bag banneret bliver motivet mere levende og intens at se på – både i et oplyst og et mørkt rum.
 • Banner til rammer med akustik
  Smartframes med lydabsorberende akustik er i høj kurs lige nu. De fungerer fantastisk i kontorfællesskaber eller andre miljøer med højt støjniveau.
 • Messedisk
  Smart messedisk som smartframe. En disk er med til at tydeliggøre hvor og til hvem, besøgende kan henvende sig. Derudover er disken med til at skabe samt afgrænse rum.
  .

Kontakt os meget gerne for yderligere information og rådgivning – på enten mail info@v1print.dk eller telefonnummer +45 86 34 05 11.