Loftdisplay

Med et loftdisplay eller loftbanner kan du skabe synlighed fra lang afstand både på en messestand, udstilling, seminar, konference eller måske til en demonstration, hvor der ellers er kamp om at tiltrække opmærksomhed.

Få printet dit firmas logo eller kendetegn på loftsbanneret og tiltræk opmærksomhed og potentielle kunder til din messestand eller udstilling. Kom frem med dit budskab på en anderledes måde en alle andre.

Vi printer lige det du ønsker på loftsdisplayet, og vi printer på lige det materiale som du har brug for – naturligvis i brandhæmmende B1, som er godkendt til indendørs brug på messer og lingende.

Vi tilbyder loftbannere i tre forskellige modeller: rundt loftbanner, firkantet loftbanner og trekantet loftbanner. Alle 3 modeller leveres i en praktisk taske til nem transport og opbevaring.

Vi kan desuden også tilbyde et anderledes display til opsættelse i lysmaster/lygtepæle. Derved får man eksponering på gader og stræder. Se her mere om vores bannersystem til lysmast.

Kontakt os for at finde det helt rigtige til lige din situation. Du kan skrive en mail til info@v1print.dk eller ringe til os på telefonnummer 86 34 05 11.