Roll-up

En rollup er et fantastisk mobilt og fleksibelt værktøj til promovering af budskaber. Det er meget hurtigt at opstille en roll up for en enkelt person, hvilket du kan se i Youtube-videoen nedenfor.

Du sørger for printfilen, så sørger vi for at levere en roll up med stativ, 1 stk. kvalitets-print samt en taske til nem transport. 

Som supplement til en rollup, kan vi eksempelvis nævne et beachflag, et pop-out banner eller andet af vores messeudstyr.

Vi har lidt forskellige modeller af vores rollups i forskellige prisklasser, såsom:
Business Standard rollup,
Business VIP, 
EXPO rollup og
EXPO Dobbel rollup
.

Dermed har vi rollups til et hvilket som helst behov. Er det en som skal bruges til et enkelt event eller messe, så er det vores Business standard. Er det en roll up som skal bruges kontinuerligt af eksempelvis en kørende sælger, så er det vores VIP model.

Det er meget nemt at opsætte en roll up. Du tager kassetten ud af tasken, slår begge ben ud, sætter pindene sammen og ned i selve kassetten og til sidst trækker du hele banneret op og sætter det fast i det lille beslag på toppen af pinden. Se eventuelt  herunder vores instruktionsvideo i opsætning af en roll up. Se desuden også flere af vores videoer om montering på vores Youtube-kanal.

Vores rollups kan eksempelvis leveres i brandhæmmende stofmateriale, som er godkendt til brug i messe- og idrætshaller. Dermed kan vores roll up bruges til alle events, herunder messer, markeder, foredrag, åbent hus, produktlanceringer, udstilling eller en hvilken som helst anden promotion eller begivenhed.

De kan meget nemt også fungere som mobile vejvisere på sygehuse, messer, koncerter eller andre events. Dog skal man være påpasseliv ved udendørs brug, da stofdugen kan fungere som et sejl og vælte rolluppen.

En roll up kan med fordel opstilles ved en en informationsdisk med oplysninger til kunder og brugere, samt en rollup kan også bruges som display til menuen på et spisested som en restaurant eller cafeteria.

Kontakt os meget gerne for at finde den helt rigtige rollup og det helt rigtige print på enten vores mailadresse info@v1print.dk eller på telefonnummer +45 86 34 05 11.