Parasoller

En Reklameparasol med tryk er et fantastisk produkt til at skabe opmærksomhed om en virksomhed eller et givent produkt ved en event – uanset om det er til en messe, i en udstilling, på terrassen, på stranden eller på cafeer og restauranter.

Derudover er det en fantastisk ting til at give kunder lidt afkøling og skygge i den bagende sol, alt imens der informeres om et givent produkt eller samarbejde.

Vi laver både små parasoller i print og tryk i Ø180 cm, Ø200 cm og store markedsparasoller i 300 x 300 cm. produceret med print og tryk på et vandafvisende materiale med transfertryk, som giver en rigtig god og skarp gengivelse af farverne.

Vores parasol med print leveres på et stativ med tilt-funktion, således at parasollen kan vinkles for den mest effektive afskærmning mod solen.

Få et helt specielt tilpasset print på parasollen, som passer ind i den øvrige markedsføring. Den kunne blandt andet passe perfekt samme med bannere, beachflag, rollups, messedisk eller telte. Med en farverig printet parasol er der utroligt mange muligheder for eksponering.

Kontakt os gerne for tilbud eller rådgivning om parasoller på info@v1print.dk eller +45 86 34 05 11.