Pavillon-telt standard farve

Hvis du ønsker et mere underspillet telt og andet udstyr skal stjæle opmærksomheden, så har vi også vores reklametelt i en standard farve. Dette er særdeles effektivt, hvis du vil have et produkt eller en service som skal have det altoverskyggende rampelys.

Der kan så eventuelt suppleres med andre salgsfremmende produkter, herunder eksempelvis en messedisk, beachflag, rollups eller parasoller.

Skal det hele spille sammen, så kan du selvfølgelig også bruge vores pavillon/telt med helt individuelt print, så der virkelig er smæk på opmærksomheden. Begge telte fås i størrelserne 3 x 3 meter og 3 x 6 meter – racingtelt.

Du kan her til højre se de 6 forskellige standardfarver, som vi har valgt at føre disse pavilloner/telte i. De består af hvid, sort, blå, rød, grøn og gul. Farver som kan indpasses i langt de flestes salgsfremmende aktiviteter.

Vores telte er ret enkle og nemme at opsætte. Se eksempelvis vores demonstrationsvideo herunder, hvor en enkel person meget nemt opsætter et af vores telte:

Ønsker du at vide mere om vores pavilloner/telte, så er du altid meget velkommen til at skrive til os på mailadresse info@v1print.dk eller ringe til os på 86340511.