Racingtelt

Med printet racingtelt skiller man sig ud i pitten! Bestil racingtelt med printede billeder og logoer på racingteltet og skab opmærksomhed om teamet.  Endvidere kan tilføjes beachflag eller rollups.

Der er god plads i teltene på paddocken til motorsportsgrene såsom motorcykler, gokarts, Legend car eller små Formelklasser. 

Teltene fås i 3 x 3 meter og i 3 x 6 meter. Racingteltene er sammenklappelige, udført i vandtæt PVC 500D og de kan opstilles på få minutter af en enkelt person. Benene er justerbare i højden og er udført i kraftige 40 mm sekskantede alurør. Racingteltene kan let bygges sammen til større telte. Sider og tag fastgøres med velcro og lynlåse.

Racingteltet leveres inkl. 4 sider, pløkker og en kraftig praktisk taske med hjul. Fleksibelt, funktionelt og flot.

Se herunder på Youtube hvordan du opsætter dit racingtelt:

Kan du nøjes med et mindre telt, så har vi også pavillioner, både med eget print og standard farver. Herunder finder du desuden skabeloner til racingteltets tag og sider.

Har du brug for sparing og/eller rådgivning angående bestilling af et racingtelt med print, så ring meget gerne på telefonnummer +45 86 34 05 11 eller send en mail på adressen info@v1print.dk.