Printmetoder

Printmetoder

Dye Sublimation Transfer giver særlig flotte print og farver med ”knald på”. Motivet printes først spejlvendt på special papir og overføres derefter til stoffet, som sammen med papiret går gennem en stor calander (varmepresse) ved ca. 200 gr. varme.

Gennem denne proces bliver printfarven omdannet til en gasart som trænger ind i stoffets fibre. Farven trænger ikke igennem stoffet, og det meste forbliver på den ene side, derfor bliver farverne meget intense og giver det bedste resultat ved digital-print.

Dye Sublimation Direct anvendes bl.a. på lette stoffer hvor der ønskes et print der kan ses fra begge sider.
Denne teknik er også særdeles velegnet på en række af de nyere coatede stoffer, eksempelvis Lightbox og Blockout.

Farven fikseres direkte i printeren ved høj varme, som giver intensitet til farverne.

UV Digital Print anvender vi til mange produkter. Farven lægger sig som et lag oven på materialet og hærder ved UV belysning. Farveholdbarheden er rigtig god, men man får ikke samme intensitet og klarhed som ved dye sublimation.

Eco Solvent Digital Print anvendes hovedsagelig til print af Pvc dug til facadebannere og til kioskflag. 

Serigrafisk tryk (silketryk) er en gammel teknik, som nok aldrig helt vil dø. Selvom digital-print har fået overtaget på mange områder, er der stadig produkter hvor serigrafien kan gøre sig gældende. Det gælder blandt logoflag og bannere i få rene farver og især ved store produktioner, er der god økonomi i at benytte serigrafi.

Færdiggørelse af produkterne foregår med moderne maskiner til skæring og efterfølgende færdiggørelse på vores systue og i vores montage afdeling.

Vi har en stor stab af veluddannede, dedikerede medarbejdere som har mange års erfaring i at færdiggøre produkterne.