PVC, folie og gulv

PVC, folie og gulv

Har du brug for at reklamere for din virksomhed eller produkter i din virksomhed, så er der her et par gode muligheder for promovering. 

Et PVC-banner er meget effektivt til at tiltrække opmærksomhed udendørs, og det kan ophænges lige hvor du ønsker. Det er stærkt og fleksibelt, og Mesh-udgaven af banneret giver desuden en fordel i vindfølsomme områder, da det tillader noget af vinden at passere igennem huller i produktet.

Du kan endvidere bruge folie som blikfang på både vinduer og gulve. Vi har en standard kampagnefolie, som er beregnet til kortvarig opsætning, men kan selvfølgelig levere folie i lige den kvalitet, som der kræves til projektet.

Til alle gulvtyper har vi reklamemåtter i forskellige materialer, som kan bruges til at skabe blikfang, enten i form af en lille måtte, men også i form af en løber, som leder opmærksomheden hen, hvor du ønsker den. Du kan desuden også bestille musemåtter hos V1 Print lavet på Floorpromoter.

Her har vi blandt andet reklamemåtter i materialerne:

    • Filt (Decofilt)
    • Floorpromoter (Natural rubber/neopren)
    • Vinyl (Floor Lux UV print

Har du styr på, hvilke produkter du ønsker til at reklamere, eller ønsker du yderligere information eller råd og vejledning, så kontakt os meget gerne, så kommer vi med input og et godt tilbud.

Vi kan kontaktes på mail info@v1print.dk eller telefonnummer +45 86 34 05 11.