PVC bannere

PVC-bannere

PVC-bannere er det oplagte materiale, hvis du skal promovere dine produkter eller dit budskab udendørs. Banneret benyttes primært udendørs og er fremstillet til at modstå krævende vejrforhold, herunder kraftig vind, sol og regn. 

Ved store PVC-bannere bør bruges et materiale med stor vindgennemgang, et såkaldt mesh-banner som giver en del af vind mulighed for at passere. Det bruges rigtig mange steder, hvor vejrforholdende spiller en enormt stor rolle og holdbarheden er vigtig.

Bannerne kan produceres med forstærkede kanter og sejlringe eller gennemgående line, klar til fastgørelse mellem stolper, på hegn eller på mur.

Meget store bannere til udendørs brug leveres i materialer som stof bannere og PVC bannere. De store bannere kan monteres i et megabannersystem, som er et fast monteret bannerhejs. Det er meget anvendeligt til bannere, der skal op i højden samt har en hvis vægt.

Du kan herunder på vores Youtube-video se, hvordan man opsætter et af vore megabannersystemer, også kaldet Bannerhejs:

Vi står hos V1 Print altid klar med råd og vejleding om lige præcis din udfordring.
Giv os et kald på +45 86 34 05 11 og tag en snak med os om dit banner. Du kan også skrive en mail til info@v1print.dk med al information om dit projekt, så sender vi et tilbud hurtigst muligt.