PVC bannere

PVC-bannere

PVC-bannere er det oplagte materiale, hvis du skal promovere dine produkter eller dit budskab udendørs. Banneret benyttes primært udendørs og er fremstillet til at modstå krævende vejrforhold, herunder kraftig vind, sol og regn. 

Ved store PVC-bannere bør bruges et materiale med stor vindgennemgang, et såkaldt mesh-banner som giver en del af vind mulighed for at passere. Det bruges rigtig mange steder, hvor vejrforholdene spiller en enormt stor rolle og holdbarheden er vigtig.

Bannerne kan produceres med forstærkede kanter og sejlringe eller gennemgående line, klar til fastgørelse mellem stolper, på hegn eller på mur.

Et PVC-banner kan desuden leveres med print på begge sider, så man slipper for at lave 2 bannere og sy dem sammen ryg mod ryg. Vores PVC eller vinylbannere leveres som brandhæmmende B1(til messer, scener og udstillinger) og suger ikke fugt. Derfor kan det nemt aftørres med en klud.

Nogle kunder bruger blandt andet PVC-banner til oversigtskort udendørs, vejvisere ved events, til afskærmning eller som standard reklame for virksomheden ud til vejen. Et PVC eller vinylbanner er meget effektivt udendørs, da det ikke som et stofbanner optager fugt, snavs og luftforurening.

Et PVC-banner kan med fordel bruges i vores Bannerhejs system, da det derved kan sidde i meget lang tid. Se vores videoer om vores Bannerhejs fra vores Youtube-kanal herunder:

Vi står hos V1 Print altid klar med råd og vejleding om lige præcis din udfordring.
Giv os et kald på +45 86 34 05 11 og tag en snak med os om dit banner. Du kan også skrive en mail til info@v1print.dk med al information om dit projekt, så sender vi et tilbud hurtigst muligt.