Reklamemåtter

Reklamemåtter synliggører budskab og skaber effekt. De fanger hurtigt kunders opmærksomhed, da de skiller sig ud fra sædvanlig reklame i øjenhøjde. Man kan desuden kombinere både foto, tekst og grafik, for at få lige præcis det budskab frem man ønsker.

Reklamemåtter kan anvendes på mange måder og i utallige sammenhænge. Mange bruger reklamemåtter på messer til at give besøgende en specifik oplevelse og et kraftfuldt udtryk. Ideel til at lave en afgrænsning mellem specifikke områder i butik eller på messe, i en udstilling eller i et showroom. 

Vi leverer reklamemåtter med print i 3 forskellige materialer, hvilke du kan se herunder.

Filt (Decofilt)

En rigtig god reklamemåtte med en printet polyester non-woven overflade med skridsikker latex bagside. Denne måtte fungerer også rigtigt fint udendørs i kortere tid, da latexen på bagsiden gør at den ikke opsuger fugt.

Tykkelse ca. 2 mm.
Max. printbredde: 240 cm.

Floorpromoter (Natural rubber/neopren)

Reklamemåtte som gengiver farverne perfekt. Neopren-måtten ligger flot og fast og former sig efter gulvet – kan nemt vaskes. Dette bløde materiale er også utrolig populært at bruge til musemåtter.

Tykkelse ca. 2 mm.
Max. printbredde: 140 cm.

Vinyl (Floor Lux UV print)

Reklamemåtte med skarpt print med nem og vaskbar overflade. Denne reklamemåtte kan placeres overalt på alle overflader – både inde og ude. Den ligger stabilt og pænt og har et rigtigt pænt print med god gengivelse af farverne på printet.

Tykkelse ca. 2 mm.
Max. printbredde: 490 cm.

Som alternativ til reklamemåtter har vi folie til påklæbning af print på gulvet. Her på siden kan du også se mere om supplementer til reklamemåtterne herunder messeudstyr, rollups, telte, bannere, parasoller, smartframe og beachflag.

Kontakt os gerne for et tilbud eller rådgivning til, hvilken reklamemåtte der passer bedst til dit event eller projekt. Du kan skrive til os på mailadresse info@v1print.dk eller ringe på telefonnummer +45 86 34 05 11.