Reklamemåtter

Reklamemåtter synliggører budskab og skaber effekt. De fanger hurtigt kunders opmærksomhed, da de skiller sig ud fra sædvanlig reklame i øjenhøjde. Man kan desuden kombinere både foto, tekst og grafik, for at få lige præcis det budskab frem man ønsker.

Reklamemåtter kan anvendes på mange måder og i utallige sammenhænge. Mange bruger reklamemåtter på messer til at give besøgende en specifik oplevelse og et kraftfuldt udtryk. Ideel til at lave en afgrænsning mellem specifikke områder i butik eller på messe, i en udstilling eller i et showroom. 

Vi leverer reklamemåtter med print i 3 forskellige materialer, hvilke du kan se herunder.

Filt (Decofilt)

Reklamemåtte med en polyester non-woven overflade med skridsikker latex bagside. Fungere også fint udendørs i kortere tid, da latexen på bagsiden gør at den ikke opsuger fugt.

Tykkelse ca. 2 mm.
Max. printbredde: 240 cm.

Floorpromoter (Natural rubber/neopren)

Reklamemåtte som gengiver farverne perfekt. Neopren-måtten ligger flot og fast på gulvet – kan nemt vaskes. Dette materialer er også utrolig populært at bruge til musemåtter.

Tykkelse ca. 2 mm.
Max. printbredde: 125 cm.

Vinyl (Floor Lux UV print)

Skarpt print med vaskbar overflade. Kan placeres overalt på alle overflader. Ligger stabilt og pænt.

Tykkelse ca. 2 mm.
Max. printbredde: 493 cm.

Som alternativ til reklamemåtter har vi folie til påklæbning af print på gulvet. Her på siden kan du også se mere om vores messeudstyr, bannere, smartframe og beachflag.

Kontakt os gerne for et tilbud eller rådgivning. Du kan skrive til os på mailadresse info@v1print.dk eller ringe på telefonnummer +45 86 34 05 11.