Reklameflag

Effektiv eksponering af brand

Skab stor opmærksomhed med et reklameflag. Mange firmaer bruger reklameflag udenfor deres domicil eller butik eksempelvis med logo og firmanavn. 

Vi har mange års erfaring i print og færdiggørelse af reklameflag

For at finde den anbefalede størrelse til en given flagstang, se vores skema her til højre.

Effektiv eksponering af brand

Skab stor opmærksomhed med et reklameflag. Mange firmaer bruger reklameflag udenfor deres domicil eller butik eksempelvis med logo og firmanavn. 

Vi har mange års erfaring i print og færdiggørelse af reklameflag

Tag branding til nye højder

Det mest effektive ved reklameflag er, at man får det op i højden. På den måde øges synligheden betragteligt. Udnyt det øvre luftlag, hvor der langt fra er samme mængder og støj af informationer og budskaber. 

Et reklameflag i højden er også en stor fordel for besøgende i virksomheden. Det er en stor hjælp til at skille sig ud blandt eksempelvis andre bygninger og virksomheder. På den måde skaber et reklameflag bred eksponering, branding og er med til at øge en virksomheds kendskabsgrad.

Tænk derfor meget på designet af reklameflaget. Det handler om at lave et design, der skaber blikfang og på samme tid understøtter eksisterende visuelle identitet og logo. 

Skab dit eget udtryk på dit reklameflag

Hos V1 Printcompany A/S er det tilpassede designs til hver enkelt kunde, så det passer til lige præcis det budskab der vil sendes. Dermed vil det understøtte det brand, den visuelle identitet og ikke mindst det budskab som ønskes udbredt. 

Ønsker du hjælp til designprocessen? 
Vores kundeservice står altid klar til at hjælpe dig godt på vej med det bedste reklameflag. Ellers kig selv igennem vores materialer, printmetoder og krav til printklare filer

Vælg dit reklameflag her

Under vores reklameflag-kategori har vi flere forskellige produkter.

Vi har reklameflag i mange forskellige størrelser – alt efter dit behov. Det afhænger af, hvor du skal bruge dit flag og hvor høj din flagstang er. 

Derudover har vi også reklameflag i forskellige former. Her skal du vælge det, der er mest oplagt til jeres design og logo. Se vores sortiment nedenfor. 

 • Dannebrogsformet reklameflag
  Reklameflag i bred, rektangulær form.
 • Reklameflag på højkant
  Reklameflag i højformat. Her anbefales en kulfiberstang i toppen af flaget for at holde det pænt og mere udstrakt. Med denne løsning bliver jeres motiv/design på reklameflaget langt mere tydeligt og læsbart.
 • Serigrafiske reklameflag
  Vores serigrafiske reklameflag har en lang holdbarhed. Med denne metode laver vi et 100 procent gennemtryk på flaget. Vores serigrafiske reklameflag er et oplagt valg, hvis I har brug for mange ens flag med lang levetid.
 • Extender reklameflag
  Vores reklameflag med extender har den egenskab, at de hænger udstrakt i topppen. Dermed kan man se logo, også når det er helt vindstille.
 • Tilbehør
  Vi har ligeledes diverse tilbehør til dit nye reklameflag. Bland andet en svirvel til at fastgøre dit flag til flagstangssnoren. 


Hvor mange reklameflag skal jeg bruge?

Reklameflagene har desværre ikke livslang levetid i det danske, varierende vejr. Du bør derfor regne med cirka 2-3 reklameflag om året pr. flagstang. 

Vores reklameflag holder ca. 4-6 måneder under normale, danske vejrforhold. Efter 4-6 måneder begynder reklameflaget at flosse i kanterne.

Holdbarheden afhænger selvfølgelig også af, hvor godt du behandler og passer på dit reklameflag. Du kan eksempelvis forlænge holdbarheden ved at tage reklameflaget ned ved ualmindelige hårde vejrforhold (ved kraftig regn, vind/storm eller snevejr). 

Hvis du ønsker lidt bedre holdbarhed, skal du vælge vores serigrafiske reklameflag. Her laver vi et 100 procent gennemtryk på reklameflaget, som øger holdbarheden. 

Har du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os, også hvis du har det mindste spørgsmål. Man kan let komme i tvivl om, hvilket type flag der er mest hensigtsmæssigt til netop dit formål. Så giv os endelig et ring eller send os en mail. 

Ring til os på: +45 86 34 05 11 eller send os en mail på: info@v1print.dk.