Liggende reklame flag

Super blikfang med reklameflag!

Flotte reklameflag med logo synliggører et brand på eksempelvis domicil. Vi har mange års erfaring i print og færdiggørelse af reklameflag. Flagets størrelse afhænger af flagstangens størrelse. Et reklame flag eller logo flag er en klassisk måde at skabe et rigtigt godt blikfang.

Alle flag skal nedtages ved udsigt til hård kuling og storm. Ved permanent brug af logo flag bør man beregne en levetid på 3-4 måneder pr. flag. Lyse farver på reklame flag falmer først. Logo og print på flagene skifter også farve grundet, vind luftforurening og vejrlig.

V1 Print har stor erfaring og ekspertise i at producere logo flag, da vi har gjort det i flere årtier. Vi gør en ære ud af, at lave logo flag af høj kvalitet og med skarpt print – lige efter kundens ønske. Du kan med dit flag synliggøre dit logo og alternativt kan du gøre opmærksom på lanceringen af et nyt produkt, en ny service eller en ny markedsføringskampagne for din virksomhed. 

Når du modtager logo flag eller reklame flag fra V1 Printcompany, så bliver de leveret færdigmonterede med flagkroge – lige til at hænge op i din eksisterende flagstang. Vi bruger gode materialer, såsom 110 gr. recycled dekotex og 160 gr. supreme spun polyester, hvoraf den sidste på 160 gr. kan laves både med digital print og serigrafisk tryk.

Vi har desuden også reklameflag på højkant, extenderflag og serigrafiske flag. Skal det være mindre og mere mobilt, kan vi anbefale vores beachflag, der kommer i modellerne Feather, Teardrop og Square

Kontakt os meget gerne for yderligere information eller rådgivning ved at sende en mail til info@v1print.dk eller ringe på +45 86 34 05 11.