Smartframes

Smartframes

Et dekorativt, fleksibelt og smart system til udskiftelige stofbannere. Din smartframe kan både anvendes enkeltsidet og dobbelsidet.

Rammerne kan monteres på væg, hængende fra loft eller fritstående på gulv med fødder.

Vores Smartframes egner sig især til forretninger, messer og kontorer, men kan også anvendes i boliger, hvor smartframe modellerne uden lys og med lys kan skiftes efter behov og årstid.

Vi kan også levere din smartframe som lyddæmpende med akustikplader. Alt bliver tilskåret her hos os, så vi kan levere i lige den størrelse samt farve på rammerne som der ønskes.

Bannerne til smartframe leveres med en påsyet blød siliconeliste der presses ind i rammernes spor, hvorved stoffet udstrammes så det sidder flot. Bannerne er meget nemme at udskifte.

Rammerne leveres i Elokseret aluminium, sort lakeret eller hvid lakeret. Andre farver kan leveres mod ekstrabetaling. Der fås et stort udvalg i mange dimensioner og vi leverer på det mål der ønskes.

Til LED-belyste smarframe rammer leverer vi en særlig stofkvalitet der spreder lyset, og med ekstra meget farve i printet, så det bliver rigtig flot og levende med lys bagfra.

Se desuden herunder vejledning til at montere banner i smartframe:

Montering af banner i smartframe

Kontakt os meget gerne på mailadressen info@v1print.dk eller på vores telefonnummer +45 86 34 05 11, hvis vi skal hjælpe med en lækker smartframe med et kvalitetsprint.