Smartframes

Smartframes

En smartframe er et dekorativt, fleksibelt og smart system til udskiftelige stofbannere. En smartframe kan både anvendes enkeltsidet og som dobbeltsidet.

En smartframe kan monteres på væg, hængende fra loft eller fritstående på gulv med fødder.

Vores Smartframes egner sig især til forretninger, messer og kontorer, men kan dog også anvendes privat i boliger, hvor smartframe modellerne uden lys og med lys kan skiftes efter behov og årstid.

Vi kan også levere din smartframe som lyddæmpende med akustikplader. Alt bliver tilskåret her hos os, så vi kan levere i lige den størrelse samt farve på rammerne som der ønskes.

Bannerne til en smartframe leveres med en påsyet blød siliconeliste der presses ind i rammernes spor, hvorved stoffet udstrammes så det sidder flot. Bannerne er meget nemme at udskifte.

Til LED-belyste smarframe rammer leverer vi en særlig stofkvalitet der spreder lyset, og med ekstra meget farve i printet, så motivet i smartframen bliver rigtig flot og levende med lys bagfra.

Rammerne kan leveres i standard elokseret aluminium, sort lakeret eller hvid lakeret. Andre farver i RAL kan leveres mod ekstrabetaling og aftale. Der fås et stort udvalg i mange dimensioner og vi leverer på det mål der ønskes.

Vi har eget værksted som både skærer profiler og akustikplader, og ligeledes installerer LED-lys i hver enkelt smartframe.

Vi har et meget varieret lager i Ebeltoft i mange forskellige smartframe profiler, fødder og tilbehør til alu-smartframes. Vi har desuden også selv værksted, som kan skære og montere, hvilket gør af  vi har gode, fordelagtige priser og en meget fleksibel  produktion og levering.

Vores smartframesystem er meget fleksibelt, da vi kan skære det i individuelle størrelser og komme med lys og akustik, fødder, ophæng i loft eller opskruning på væg.

Hos V1 Print kan vi også tilbyde specialproducerede  smartframes integreret med både akustik samt bagbelyst banner i samme ramme. Dermed får man fordelen af en både lydabsorberende kerne samt baggrundsbelyst smartframe.

Kontakt os meget gerne for at høre mere om denne mulighed.

Se desuden herunder vejledning til at montere banner i smartframe samt Youtube-video:

Montering af banner i smartframe

Se flere monteringsvideoer på vores Youtube-kanal.

Herunder kan de se de forskellige samlevejledninger i processen for vores smartframes. Du kan desuden her se alle vore monteringsvejledninger.

Akustikrammer – samlevejledning – dansk beskrivelse

Smartframe – montering af hjørnebeslag

Smartframe – montering af vægbeslag

Smartframe – montering af supporter

Smartframe – montering af LED-skinne

Smartframe – montering af banner – Youtubevideo

Smartframe – montering af banner – vejledning

Kontakt os meget gerne på mailadressen info@v1print.dk eller på vores telefonnummer +45 86 34 05 11, hvis vi skal hjælpe med en lækker smartframe med et kvalitetsprint.