Smartframes

Smartframes

En smartframe er et dekorativt, fleksibelt og smart system til udskiftelige stofbannere. En smartframe kan både anvendes enkeltsidet og som dobbeltsidet.

En smartframe kan monteres på væg, hængende fra loft eller fritstående på gulv med fødder.

Vores Smartframes egner sig især til forretninger, messer og kontorer, men kan dog også anvendes privat i boliger, hvor smartframe modellerne uden lys og med lys kan skiftes efter behov og årstid.

Vi kan også levere din smartframe som lyddæmpende med akustikplader. Alt bliver tilskåret her hos os, så vi kan levere i lige den størrelse samt farve på rammerne som der ønskes.

Bannerne til en smartframe leveres med en påsyet blød siliconeliste der presses ind i rammernes spor, hvorved stoffet udstrammes så det sidder flot. Bannerne er meget nemme at udskifte.

Til LED-belyste smarframe rammer leverer vi en særlig stofkvalitet der spreder lyset, og med ekstra meget farve i printet, så motivet i smartframen bliver rigtig flot og levende med lys bagfra.

Rammerne kan leveres i elokseret aluminium, sort lakeret eller hvid lakeret. Andre farver kan leveres mod ekstrabetaling. Der fås et stort udvalg i mange dimensioner og vi leverer på det mål der ønskes.

Vi har eget værksted som både skærer profiler og akustikplader, og ligeledes installerer LED-lys i hver enkelt smartframe.

Vi er lagerførende i mange forskellige smartframe profiler, fødder og tilbehør til alu-smartframes, og da vi selv kan skære, har vi fordelagtige priser og en meget fleksibel levering.

Vores system er meget unikt, da det kan skæres i individuelle størrelser og komme med lys og akustik, fødder, ophæng i loft eller opskruning på væg.

Se desuden herunder vejledning til at montere banner i smartframe samt Youtube-video:

Montering af banner i smartframe

Se flere monteringsvideoer på vores Youtube-kanal.

Kontakt os meget gerne på mailadressen info@v1print.dk eller på vores telefonnummer +45 86 34 05 11, hvis vi skal hjælpe med en lækker smartframe med et kvalitetsprint.