Smartframe med akustik

Smartframes med akustik monteret bliver mere og mere efterspurgt. Hos V1 Print har vi etableret en afdeling til at producere akustikrammer med støjdæmpende materiale efter individuelle mål – både efter tykkelse men også mål i højde og bredde, samt om det er til ophæng på væg eller stående som rumdeler i et  åbent kontorlandskab eller i et større mødelokale. 

I denne tid er det mere end vigtigt med et godt indeklima på kontoret – både hvad angår temperatur og luftfugtighed – men så sandelig også på lydsiden. Derfor er smartframe skærmvægge med lydabsorberende materiale et must til ethvert firma, som vil tilbyde gode forhold til de ansatte.

Med vores smartframe akustikvægge kan du gøre væggen så personlig som mulig. Du kan nemlig printe lige det du ønsker på den. Det være sig et slogan eller produkt for virksomheden, et billede af dine børn eller hund i hjemmet eller et smukt landskab som giver ro og overskud.

Det er meget nemt at skifte banneret på din smartframe. Vi har lavet en lille video demonstration:

Se desuden herunder vejledning til at montere banner i smartframe:

Montering af banner i smartframe

Har du spørgsmål eller søger du rådgivning om akustikrammer, så bare tag fat i os hos V1 Print på mailadresse info@v1print.dk eller på telefonnummer 86340511.